Hei! Olen Katri Iivonen, ammatiltani laitoshuoltaja. Kokemusta siivousalalta on vuodesta 2001. Kokemusta on karttunut mm. sairaalat, tehtaat, hotellit, toimistot, kaupat, mökkien siivoukset, poliisilaitoksia, kotisiivouksia ja maatilat. 4 lapsen äitinä ruuanlaitto ja leipominen onnistuu ja tiedän lapsiperheen kiireisen elämän. Eläimiä rakastavana ihmisenä ollut koirista kokemusta jo 3 vuotiaasta, joten eläimetkin ovat turvallisessa hoidossa, kunnioituksella ja rakkaudella. Itselläni tällä hetkellä kaksi saksanpaimenkoiraa. Eli esim. koirien lenkkeilytys on tuttua hommaa ja pidän siitä kovasti. Autofiksarina toiminut, hoituu myös autojen sisäsiivous.

Puhdistamme mielellään, sekä kodin, toimitilat, että autot. 

Siivousaineena ylläpitosiivouksessa Diversey Oxivir Plus desinfioiva puhdistusaine kosketuspinnoille. Super 10 muille pinnoille, aine on vaaraton ja sopii allergikoille. Pidämme varotoimien takia suusuojia. 

Teemme omavalvontaa siivoustyössä, jotta asiakastyytyväisyys on taattu. Tarkkuus on meidän motto. Siivoamme kohteen aina ennen sopimuksen tekoa, jotta asiakas näkee työn tuloksen ennen päätöksen tekoa.

Kotitalousvähennys 40% 

Alle 5km matkoista emme veloita matkakuluja, sen ylittävistä veloitamme 0,50km Pidätämme oikeuden hinta -ja toimitusehtojen muutoksiin kahden (2) kuukauden ennakkovaroituksella. Rohkeasti vaan soittamaan ja kysymään😄Yhteydenotot numeroon: 045 270 8404 / s-postiin: cleanplustidy@outlook.com